Ukens produkt: Naturigin hårfarge

Hei!

I går farget jeg håret mitt brunt igjen. Siden jeg er veganer og imot dyretesting har jeg sluttet å bruke de fleste merkene på markedet. Jeg ble veldig overrasket når jeg så at Vita selger Naturigin sin hårfarge, som er vegansk og uten parabaner, silikon og ammoniakk. Den er også permanent og minst like effektiv som andre f.eks. Garnier.

Over ser dere før og etterbildet, jeg er veldig imponert. Var skeptisk da mange "naturlige" hårfarger er svakere i forhold til de kjemiske, men denne var mye bedre. Den etterlot også håret veldig mykt og fuktig, noe ALLE andre hårfarger jeg har brukt før ikke har gjort. Jeg ble også positivt overrasket av at den ikke luktet hårfarge i det hele tatt. Glemte å ta bilde av pakken, men jeg brukte fargen Brown 4.0 og det ble perfekt sjokoladebrun farge. Brukte to pakker og prisen er konkurransedyktig med andre merker. Anbefaler denne på det sterkeste hvis du skal farge håret ditt! ♥

2 kommentarer

Jannicke Elnæs

17.07.2017 kl.17:29

så fint resultat

spisogspar

17.07.2017 kl.22:12

Det ble kjempefint! Takk for tips :)

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits