SUNDAY AT YOGY

Nå befinner jeg meg i Moss hos Olivia. Endelig fikk vi litt kvalitetstid fordi vi begge jobber jo utrolig mye. Merker at det er vanskeligere å finne tid til å finne på ting når man offisielt er voksen og flyttet ut.. Hun jobber på Yogy i Moss, verdens koseligste kafe. Elsker konseptet deres som går ut på økologisk og plantebasert mat, i tillegg til at de tilbyr yoga timer. Skulle ønske de hadde lignende tilbud i Oslo. 

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
Anbefaler den veganske tacoen deres, aldri smakt noe lignende før. Ble faktisk overrasket over hvor godt det smakte!

Processed with VSCO with hb1 preset
De har også vegansk ostekake som jeg må prøve neste gang. Anbefaler alle å dra dit om dere er i nærheten av Moss. Synes det er viktig å støtte mindre bedrifter med gode konsepter og Yogy er definitivt et av mine favoritt steder. Senere spiste vi mer taco hjemme også gjorde vi en stor hår forandring på meg. Gleder meg til å vise dere i morgen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits