ENSOM

Hei babes! Den siste tiden har jeg følt på det å bo helt alene og jeg merker at det er rart å ikke ha noen å snakke med konstant. Når man bor hjemme snakker man faktisk mye mer med foreldrene sine enn man merker, og med en gang man ikke har muligheten til å fortelle noen alt føles det litt ensomt. Rar følelse, da jeg trodde jeg var mester på det å være alene. 


Man blir vell vant til det med tiden, men det hjelper mye å snakke med venninner på telefon sånn at man i hvert fall ikke sitter i stillhet hele dagen, haha. Ellers må jeg meddele at jeg elsker alle de andre sidene ved å bo alene, bortsett fra å handle mat. Det er deilig å kunne gjøre akkurat som man vil hele tiden og slippe mas :) Nå sluttet det nettop å regne så nå skal jeg gå en tur, høre på musikk og bare eksistere. Livet er fint ♥

4 kommentarer

Betina

09.07.2017 kl.19:51

Tar ofte tid å venne seg til stillhet og å bare være deg. Men bra du finner gleden ved det også;) kos deg masse og musikk er så viktig 😊

Bitte-Louise

10.07.2017 kl.13:33

Det er utrolig bra finne gleden å være litt alene og som kan nyte stillheten ;)

Tiril Sørensen

10.07.2017 kl.16:00

Jeg forstår godt at det er en overgang ved å flytte hjemmefra. Flyttet selv ut fra redet for 2 år siden og det var litt av en omveltning! Heldigvis venner man seg til alt og så lenge man kan ha kontakt på telefon/sosiale medier ofte, pluss besøk, går det som regel fint :-)

Ha en fortsatt fin dag!

Ingrid Horntvedt

10.07.2017 kl.20:00

Det kan fort bli litt ensomt, men også veldig deilig når du først trenger litt tid for deg selv! :)

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits