HVOR JEG HAR VÆRT

Føler bloggen min har sakte med sikkert dødd ut etter jeg flyttet til Oslo. Grunnen er bare at jeg har jobbet veldig mye, noe jeg ikke er vandt til. Jeg begynner derimot å ikke føle meg så sliten etter jobb, så nå skal jeg bli flinkere her. Hvordan har dere det? Jeg har det så fint for tiden og det er mye spennende som skjer i tiden fremover!Elsker denne toppen fra Bik Bok, fikk den for 50 kroner for mange år siden og selv om den ser litt ut som en gardin er den så koselig, haha. Jeg har forresten et veldig bra tips til foundation for dere! I flere år har jeg sverget til Estee Lauder Double Wear - men siden de tester på dyr har jeg sett etter en erstatning. 


Denne heter Cover up av Isadora og jeg anbefaler den av hele mitt hjerte. Den har så god dekkevne og prisen er veldig grei.

Processed with VSCO with hb2 preset
En annen ting jeg elsker med Norge er den grønne naturen. Etter å ha bodd i Spania er jeg vandt til tørke blandet med litt appelsintrær her og der, men jeg innså ikke hvor mye jeg savner å se norsk natur før jeg kom hit. Vi snakkes senere!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits