GOODBYE JUNE

Hei!

Nå er det lenge siden jeg har skrevet et innlegg her og det klør i fingrene etter å skrive litt. Tenkte å reflektere rundt dette måneden, da så utrolig mye har skjedd.

STØRSTE OPPTUR

Det er så deilig å endelig få masse forandring i livet. Jeg merker at livet mitt har vært alt for likt de siste årene i Spania. Det minner meg om quoten; "Don't live the same year 75 times and call it a life". Cheesy, men sant.

Processed with VSCO with hb1 preset

STØRSTE NEDTUR

For meg var det veldig vanskelig å flytte fra alt det trygge. Jeg gråt så mye på skoleavslutningen og når jeg tok farvel med foreldrene mine, haha. Blir alltid veldig emosjonell på slutten av en etappe i livet, men det føltes godt etterpå og det var en nødvendig nedtur fordi jeg må jo flytte før eller siden.

BESTE FILM

Anbefaler alle å se dokumentaren "What the health", den åpner virkelig øynene dine til matindustrien og hvor mye vi blir hjernevasket til å tro at kjøtt og meieri er sunt for oss. Nå visste jeg det meste fra før av, men og du fortsatt velger å spise kjøtt etter den dokumentaren så er det sykt.

MÅNEDENS TANKE

Jeg må bli flinkere til å reise og ta initiativ til å finne på flere ting! Føler egentlig ikke mangelen på penger er en unnskyldning fordi alt handler om hva du prioriterer. Føler også det er viktig å gjøre flere ting i hverdagen som er bra for oss, som å meditere, gjøre yoga, trene og bare finne på noe med noen du aldri henger med!

MÅNEDENS WANT

Jeg har sykt lyst på en lang bob! Tror rett og slett jeg hater langt hår fordi med en gang det starter å bli langt vil jeg ha det kort igjen. Føler også at ALLE andre har langt hår og det er litt kjedelig. Hva synes dere?

Én kommentar

Victoria

03.07.2017 kl.01:22

Så flott oppsummering! :)

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits