MEG FØR VS NÅ - SVAR

Hei! I det siste har jeg lest flere bloggere som svarer på noen spørsmål nå vs hva de ville svart for noen år siden. Jeg synes det er så gøy å lese hvor mye man utvikler seg på bare noen få år så tenkte å prøve det samme og sammenligne meg for 5 år siden vs i dag!

Forholdet ditt til sminke?

Før: Måtte ALLTID ha på meg sminke, hvis ikke følte jeg meg forferdelig. Turte så vidt gå på matbutikken uten sminke. Hatet fregnene og huden min. Mer noe jeg så på som et ork enn gøy.

Nå: Bruker sminke fordi jeg elsker å sminke meg. Det er som en time-out og jeg føler meg mer fresh med det på. Jeg stresser derimot ikke om å bruke det hver dag og går gjerne på skolen uten. 


Hva gjør du på fritiden?

Før: Fest, fest, fest. Jeg dro ut hver helg, gjerne fredag og lørdag og drakk en del alkohol. Å dra ut var noe jeg gjorde for å rømme fra meg selv og tankene mine. Ellers likte jeg å spise sykt usunt, da snakker vi kebab og macdonalds flere ganger i uken. Jeg brukte også en del tid på gutter som ikke var verdt min tid og ellers handlet livet mitt om å vente på helgene, hehe.

Nå: I dag elsker jeg å lære, bruker mye tid på å lese og se på dokumentarer. Skriver mye og bruker en del tid på sosiale medier fordi jeg synes det er gøy. Familie og venner har også blitt en viktig prioritet i livet mitt. Jeg er interessert i politikk, da spesielt dyrs rettigheter. Bruker også en del tid på å lage sunn, vegansk mat!


Forholdet ditt til deg selv, tankene dine osv?

Før: Likte ikke meg selv og tenkte negativt om hvordan jeg så ut og trodde rett og slett ikke jeg var smart. Stengte også ute alle følelser på grunn av noe som skjedde og klarte ikke å deale med det. Hadde lav selvfølelse og lot andre bruke meg. 

Nå: Etter å ha brukt mye tid til å lære om tankene våre og mye tid på å få et bedre selvbilde elsker jeg meg selv. Føler jeg har "funnet meg selv" og vet hva jeg står for. Vet også hva jeg er verdt og hadde aldri latt noen behandle meg dårlig. Er veldig snill mot meg selv og passer på at jeg ikke tenker negativt om hvordan jeg ser ut.

Fremtidsplaner?

Før: Brydde meg egentlig ikke så mye. Ville bli statsminister, advokat, frisør osv, men trodde egentlig aldri at det ville skje. Brydde meg ikke om karakterer eller hvordan handlingene mine kan påvirke meg videre i livet. 

Nå: Er veldig opptatt av å jobbe hardt og oppnå gode resultater. Elsker å lære og få mer kunnskap om alt mulig. Jeg måtte tenke nøye gjennom hva jeg faktisk brant for og ville gjøre resten av livet mitt og nå er planen og jobbe innenfor kommunikasjon. Har også begynt å få lyst på barn, men før det skal jeg reise mye!


Meg i dag, har i hvert fall fått finere øyenbryn haha :)

2 kommentarer

Aylar Von Kuklinski

23.06.2017 kl.14:44

Man forandrer seg klart en del med årene ja. Jeg har også gått gjennom en forandring når det kommer til det usunne. Vært en lengre periode nå hvor jeg knapt har rørt noe snop i hele tatt, men i løpet av de 2 siste ukene kan det virke som jeg har fått et lite tilbakefall xD Men, men, man lever jo bare en gang.

Victoria Larsen

23.06.2017 kl.14:57

Mye forandring her, ja. Samme merker jeg veldig hos meg også :-) Artig å se tilbake på!

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits