10 TING Å GJØRE I SOMMERFERIEN

Hei babes! Regner med at de fleste elsker sommerferie - i sånn en måned, før de fleste begynner å kjede seg. Det er jo fint å ha fri fra skolen, men jeg synes i hvert fall at en sommerferie på to måneder er litt i lengste laget om man ikke har mange planer. Derfor tenkte jeg å tipse dere om noen av de tingene jeg har brukt å gjøre i sommerferiene som gjør at man ikke kjeder seg!

Dra på språkkurs

Det første du tenker nå er sikkert; "eh så dyrt?", men neida. Det finnes faktisk flere hundre andre språkkurs i utlandet som ikke er med EF. Anbefaler Kingsbrook i Barcelona, kjempebillig og jeg lærte så utrolig mye spansk på to uker. 

Lag god mat

Endelig har du god tid til å teste ut de oppskriftene du ikke gadd å prøve ut tidligere. Lag middag og dessert for venner og bli en flinkere på kjøkkenet. Jeg har så mange forskjellige veganske oppskrifter jeg vil teste ut!

Få en sommerjobb

En sommerjobb er en fornuftig investering av tiden din da du får arbeidserfaring og penger! Det kan også få deg til å føle deg mer produktiv og gir deg noe å gjøre!

Lær noe nytt

Enten det er å lære et nytt språk, teste en hobby eller å lage en blogg - prøv noe du aldri har prøvd før. Kanskje du vil bli flytende i spansk eller lære deg yoga?

Engasjer deg

Det finnes så mange organisasjoner eller partier som trenger deg til å jobbe frivillig. Du kan få deg venner for livet og mye erfaring. I tillegg føler du at du bidrar til samfunnet.

Vær utendørs

Enten du går på stranden, fjellet eller bare i marka så er det deilig å være utendørs nå som det endelig er varmere ute. Slik er du også i mer aktivitet, noe som er bra for helsa.

Les flere bøker

De som kjenner meg vet hvor viktig jeg mener bøker er for oss. Man får seg et avbrekk fra den digitale platformen og man lærer så mye nytt. Det er en perfekt mulighet til å benytte seg av biblioteket der du bor!

Gå i vintage butikker

I Oslo har de så mange kule bruktbutikker og loppemarkeder hvor man kan kjøpe fine klær til billig penge. Dette er bra for planeten og pengeboken, i tillegg til at du kan finne noen fine kupp. 

Ta flere bilder

For det første er det så koselig å ha bilder å se tilbake på, men det er også gøy å ta bilder. Finn deg motiver; deg selv, venner, natur, dyr osv og prøv å bli flinkere til å ta bilder :)

Begynn å trene

Sommeren er en perfekt tid til å begynne å trene, og du kan til og med trene utendørs. Du kommer til å få mer energi og overskudd til å gjøre andre ting i tillegg.

Bilder fra weheartit

6 kommentarer

Charlotte

13.06.2017 kl.22:17

Mange flotte tips å ta med seg her :)

xoxoem

13.06.2017 kl.23:06

Veldig fine tips :

Victoria Larsen

14.06.2017 kl.09:40

Veldig flotte tips her! :)

Sofie-Amunda

14.06.2017 kl.21:58

Så fine tips :)

livetmitt93

14.06.2017 kl.22:20

fine ting:)

Kathrine Skaug

15.06.2017 kl.16:08

Kjempefine tips for sommeren! :)

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits