NY TATTOO?

Hei!

Den siste tiden har jeg vært veldig mye frem og tilbake på om jeg har lyst på en tatovering. Det er jo veldig fint i mange tilfeller, men tanken på å ha noe på kroppen for resten av livet skremmer meg. Om jeg for eksempel tatoverer en quote også 3 år senere mener jeg noe helt motsatt, eller verste tilfellet er vel å ta venne- eller kjærestetattoo også går man hvert til sitt. For en reminder, haha. Det er jo litt "yolo", men så tenker jeg at du får bare en kropp, så hvorfor ta masse tatoveringer du ikke liker to år senere?


Over er noe lignende på det jeg har lyst på. Nemlig små tatoveringer med en mening bak. Håper jeg tørr å ta det snart, fordi det er jo veldig fint og unikt!

Har du noen tatoveringer?

2 kommentarer

xoxoem

07.06.2017 kl.12:22

Jeg har så lyst på tatoveringer, venter bare på litt penger på kontoen! haha:)

Charlotte

07.06.2017 kl.14:37

Mange fine på bildene over :) Har ikke turt å ta noe enda jeg heller, men har veldig lyst på en søt ugle jeg har funnet på nettet!

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits