UKEN SOM VAR...

Nå er det lenge siden jeg har skrevet et innlegg om uken som var, so let's go!

UKENS HØYDEPUNKT

Avslutningsfesten på fredag. Det var en perfekt kveld for min del, med så fine samtaler og folk. Det føltes ut som om tiden bare fløy forbi! 

UKENS SANG

DAZE//bombay freestyle

UKENS OBSESSION
Denne uken har jeg blitt sykelig obsessed med Alpro din soya macchiato. Åhh, anbefaler ALLE å prøve den, det smaker som kakao med litt kaffesmak. Har drukket et par hundre glass for mye av det, hehe. 

UKENS TANKE

Jeg har stressa uvanlig mye med fremtiden denne uken. Som om den blir mer sikker av at man tenker på den konstant? Jeg bare gleder meg så mye til å flytte til Oslo, men jeg vet at når jeg kommer dit så kommer jeg til å se etter en ny ting å glede meg til. Må nok meditere mer og prøve å være mer mindful, selv om det nærmest kiler i magen av å tenke på fremtiden. Livet er her og nå, ikke i går eller i morgen. Som de fleste lever jeg en del i fremtiden og fortiden, selv om jeg har blitt mye flinkere til å sette pris på øyeblikket. Håper jeg en dag klarer det helt.

UKENS DIKT

For en stund siden fulgte jeg @renpoesi på instagram og jeg har blitt helt frelst av dikt, haha. Kjenner meg så igjen i mange av de.

UKENS YOUTUBE VIDEO

2 kommentarer

Thea Mariel

04.06.2017 kl.19:59

Jeg har også blitt mer bevisst på å leve nå og ikke i går eller i morgen!

Martha Melkild

04.06.2017 kl.20:32

Thea Mariel: Så bra å høre! Det er så viktig!!

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits