LAST NIGHT

Hei fine lesere!

Det er ikke ofte jeg drar ut på byen, men i går dro jeg på avslutningsfest for alle på videregående siden så mange flytter snart. Den ble holdt på Goa, en sykt fin og moderne lounge. Det var så koselig, og jeg bare elsker sånne kvelder hvor man glemmer av hva klokka er og har gode samtaler med gode venner. Jeg drikker jo ikke selv, men jeg føler jeg fortsatt blir litt rusa(?) av det rundt meg. Man blir liksom mer åpen og gir mer av seg selv når man ikke drikker, og jeg digger at jeg ikke er avhengig av alkohol for å snakke med folk lengre, haha.


The grandmas out on town :)

Det som er så digg med å ikke drikke alkohol er at du slipper å bli bakfull dagen derpå. Men jeg skal innrømme at jeg kjenner at jeg var ute til sent i natt. Okei, sent og sent.. til klokken to, men det er sent for meg da. Nå skal jeg sortere hele klesskapet mitt og gå gjennom hva jeg skal kaste, kanskje jeg skriver et innlegg om hvordan jeg gjør det. Ha en fin lørdag videre ♥

Én kommentar

xoxoem

03.06.2017 kl.19:24

Ååå så koselig!

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits