5 TING Å GJØRE I JUNI

Tenk at vi allerede er i juni! Sommeren er offisielt her og man får mer motivasjon til å gjøre alt, haha. Leste et lignende innlegg på bloggen til Victoria og fikk lyst til å skrive et selv!

SOLE SEG

Hvem elsker vel ikke late dager hvor man soler seg og drikker iskaffe? Det er så gøy å se fregnene og brunfargen komme frem etter en lang vinter. 

SPISE MER FRUKT
Jeg elsker å spise mango og vannmelon på sommeren. Når det er varmt ute får man automatisk lyst på frukt, smoothie eller en iskald juice.

LESE EN GOD BOK

Ingenting slår det å ligge ute i sola, eller i senga(fordi vi har fri!) hele formiddagen og lese en god bok. Anbefaler Lucinda Riley sin serie om de syv søstre, herregud så spennende!

SENE SOMMERKVELDER

Nå som det er lengre lyst ute får man lyst til å finne på mer, enten det er å dra ut med venner eller sitte oppe til sent på natta å snakke eller spille kort. 

GÅ PÅ PIKNIK
Gå på butikken og kjøp inn masse frukt og tapas for deretter å ta med en venn på piknik. Slik sparer du penger og det er kjempekoselig ♥

Én kommentar

Victoria Larsen

02.06.2017 kl.12:22

Først; Så hyggelig at du linket til meg! Kjempe fint innlegg og så mye fint du vil gjøre <3

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits