AFTENPOSTEN, HATE OG EKSAMEN

Nå er det lenge siden jeg har skrevet et hverdagslig innlegg. Dagen i går startet med at innlegget mitt om alkohol bli publisert på Aftenposten, noe som var kjempegøy. Jeg har det siste året blitt mye mer engasjert i saker og det er gøy å skape litt debatt. Så lenge bare én person kan kjenne seg igjen i det jeg skriver så er det bra nok for meg. 

Det har tikket inn stygge, usaklige kommentarer, men også fine og støttende meldinger. Fikk også en del konstruktiv kritikk, noe jeg setter stor pris på fordi livet handler tross alt om å lære og forbedre seg mest mulig. Jeg synes også tematikken om hvorvidt drikkekulturen i Norge er på bærtur er viktig, fordi mange opplever et større drikkepress i dag enn tidligere. MEN på den andre siden er vi jo generasjon prestasjon, noe som kan bety at vi er opptatt av å ikke la alkoholen ta overhånd? Det er mange synspunkt i saken og jeg skal definitivt sette meg mer inn i det.


Bare noen bilder av meg midt i eksamenstiden. Jeg er så takknemlig for at jeg har jobbet så hardt for å få gode karakterer i løpet av videregående. Det gir meg i dag muligheten til å bomme på en eksamen eller to uten at verden går under. Håper dere får en fin kveld/natt videre, blogger litt sent for tiden, haha!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits