Å FEIRE 17. MAI I SPAINA

Gratulerer med dagen alle mine fine lesere! ♥ Håper dere har hatt en super feiring i dag. Kan vel ikke si at det føles likt å feire 17. mai i utlandet, man mister litt av nasjonalfølelsen her merker jeg. Vi har felles flaggheising på skolen, går i barnetog og får is og pølser her og, men det  føles veldig rart å gå å rope "hurra, for Norge" i de spanske gatene. Jeg synes nesten det er litt frekt å sperre av en hel gate for at vi skal feire vår nasjonaldag. Hadde dette vært i Norge hadde alle klikket om utlendinger skulle gå i tog i gatene våre. Vi er litt dobbeltmoralsk kanskje, hehe.me & my girl Vibeke  <3

Ellers var det en veldig fin feiring. 27 grader og stekende sol, glad jeg ikke har bunad for å si det sånn. Etterpå skal jeg prøve å bake en 17. mai kake, så hvis den blir vellykket viser jeg dere den, kos dere masse videre i dag!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits