HVORDAN BLI SUNN

Hei friends!

Jeg vil påstå at jeg er sunn og har et balansert forhold til mat. Jeg spiser veldig mye(men jeg er jo veganer så da kan jeg det), men holder fortsatt vekten stabil. Tenkte å dele 5 tips til hvordan du kan ha en sunnere hverdag.

  • Drikk vann! Jeg kan ikke uttrykke hvor viktig det er å drikke minst 1,5 liter vann daglig. Når du drikker for lite vann kan du få dårlig konsentrasjonsevne, føle deg sulten når du ikke er det, forstoppelse, føle deg sliten, dårlig hud osv. Om du synes vann er kjedelig prøv å legge noen sitron skiver eller jordbær i vannet for å gjøre det enda sunnere og gi det en smak :)
  • Spis frokost! Selv om de fleste vet at frokost faktisk er det viktigste måltidet er det mange som dropper det. Jeg tvinger i meg enten havregryn eller chia-pudding hver morgen fordi jeg vet hvor viktig grunnlag det danner for resten av dagen. Jo tidligere du implementerer frokost inn i hverdagen, jo lettere blir det å spise den selv om du ikke har matlyst tidlig på dagen.
  • Få opp hjerterytmen hver dag! Enten det er å gå tur med hunden din eller en joggetur, beveg deg minst 30 minutter hver dag. Du vil føle deg 100% bedre fysisk og psykisk. Jeg opplever at jeg har mye mer energi de dagene jeg trener. 
  • Spis mer plantebasert! Det er ikke noen hemmelighet at en vegansk livsstil er det sunneste for oss, uansett hvor mye staten og industrien prøver å manipulere oss til å tro det motsatte. Kostholdet ditt bør bestå av linser, bønner, grønnsaker, korn produkter og mase frukt. Det er kjempesunt for deg i tillegg til at du føler og ser 10 ganger bedre ut når du spiser dette :)
  • Mediter litt hver dag! Meditasjon har virkelig forandret livet mitt på mange måter. Tidligere slet jeg med angst og følte meg konstant stresset, men nå har jeg blitt veldig rolig i sjelen. Det får deg også til å bli flinkere til å sortere tankene dine og slutte å tenke selv destruktive tanker. Anbefaler appen 'breathe' om du er ny innen meditasjon. ♥

2 kommentarer

Ingrid Bergtun

15.05.2017 kl.22:16

Så flink du er! :)

Victoria Larsen

16.05.2017 kl.01:38

Kjempe flott innlegg! :)

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits