UKEN SOM VAR...

UKENS HØYDEPUNKT

Jeg har inngått et spennende samarbeid som dere snart får se her på bloggen. Vil ikke røpe hva det er men det kommer også til å være en giveaway i forbindelsen med det :)

UKENS NEDTUR

At det er kjempelenge siden jeg har filmet en Youtube video. Synes det er så gøy å holde på med videoer og redigering, men av en eller annen grunn slutter jeg med det hver vår. Det skal det bli slutt på så jeg skal brainstorme litt nye videoer jeg kan filme asap!

UKENS TANKE

At jeg er klar til skolen skal bli ferdig! Jeg synes det er viktig å huske hvor heldige vi er som får gratis skolegang, men nå er jeg klar til å bli ferdig med 13-års skolegang. Jeg gleder meg til høyere utdanning fordi da kan man velge selv hvordan man vil studere og om man vil delta i forelesninger. Snart har vi jo eksamen, men sett bort fra det har vi ikke så mye å gjøre på skolen så jeg synes det er litt kjedelig, haha. 

UKENS SANG

Travis Scott - Drugs You Should Try har vært på repeat de siste dagene ♥

 

Én kommentar

Marie

10.05.2017 kl.21:50

Fint innlegg! Kunne du laget en morgen rutine og kveldsrutine kanskje? Synes det er alltid spennende å se :)

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits