10 typer mennesker som irriterer meg

Hei dere! I dag tenkte jeg å dele ti ting som irriterer meg med oss mennesker, og jeg sier oss fordi jeg sikkert gjør flere av disse selv, haha. Let's goo:

1. Folk som ikke klarer å holde avtaler. Om vi planla å møtes klokka 12 og du 'glemte det' eller kommer veldig forsinka uten god grunn så klarer jeg ikke å være venn med deg. Synes faktisk det er så irriterende fordi du respekterer ikke min tid. 

2. Folk som sier at de hater dyremishandling men bruker pels og spiser kjøtt. Jeg blir så irritert fordi du betaler andre for å torturere dyrene for deg og om du virkelig hatet det hadde du prøvd å gjøre noe for å stoppe det. Himler litt med øynene når folk sier dette til meg, haha.

3. Folk som er negative. Jeg var en relativt negativ person før og vet dere hva jeg fikk ut av det? Et enda verre liv enn jeg hele tiden klagde over at jeg hadde. Det kommer _ingenting_ bra ut av å konstant klage over hver minste ting. Alle dårlige situasjoner blir hundre ganger verre om en negativ person er der..

4. Folk som baksnakker. Før baksnakket jeg andre fordi jeg var usikker på meg selv og misfornøyd med mitt eget liv. Derfor synes jeg alltid synd på mennesker som baksnakker. Det kommer faktisk ingenting bra ut av det, du føler deg 'bedre' med deg selv en liten stund, men egentlig har du det ikke bra med deg selv. 

5. Folk som er fake. Da tenker jeg de som snakker dritt om noen og i neste øyeblikk liker alle bildene på instagram til personen de nettop snakka dritt om. Eller når dere møtes og du later som dere er bestevenner men egentlig hater du personen. Hvis man har et problem med noen bør man ta det opp!

6. Folk som er passive aggressiv. Mennesker som på en indirekte måte er frekke eller kommer med 'stikk' mot deg, men samtidig er falskt hyggelig og ikke tørr å si at de ikke liker deg. Blir helt gal av slike mennesker. Kan man ikke bare være voksen og ærlig fremfor å bruke all tiden sin på å være frekk på en indirekte måte?

7. Folk som er dømmende. En ting er å ikke like noen for hvordan noen oppfører seg, men en annen ting er når man hater noen på grunn av måten noen ser ut på! Når jeg hører noen si 'hun har lagt på seg', 'æsj, se håret hennes' eller 'omg se hva hun har på seg' blir jeg så sur. Jeg skjønner ikke hvorfor noen i det hele tatt bryr seg med mindre man er kjempe usikker om misfornøyd med seg selv. Det ytre er bare måten vi uttrykker oss på og det har ingenting å si for hvem vi er på innsiden.

8. Folk som skryter. Hvis du gjør noe bra her i livet så er det greit å dele det, men du trenger ikke å skryte av bilen din, hvilke kjendiser du 'kjenner', hvor dyr klokka di er eller hvor mye alle tingene dine koster. Jeg bryr meg helt ærlig ikke. Fortell meg heller noe interessant om livet ditt eller ikke materialistiske ting du har oppnådd.

9. Folk som konstant skal ha oppmerksomhet. Vi alle kjenner vel noen som alltid skal snakke høyest og ta størst plass? Jeg blir sliten av å være med mennesker som konstant skal snakke om seg selv og går inn i en slags rolle for å få oppmerksomhet. Cringe.

10. Folk som gjør alt for å passe inn. Mennesker som forandrer oppførselen sin helt for å passe inn med en gruppe mennesker. Alle forandrer personligheten sin litt etter hvem de er med, men de personene som åpenbart prøver for hardt å passe inn. Heldigvis tørr de fleste å være seg selv når de blir voksne!

4 kommentarer

dreamofstyle

07.05.2017 kl.22:43

Hater når folk ikke klarer å holde avtaler og kommer med en syltynn unnskyldning, kan man ikke bare si at man faktisk ikke orker å finne på noe den dagen? Ha en fin kveld! :)

Marie Oma

07.05.2017 kl.23:27

haha ååå, jeg kjenner meg igjen på alle punkter her altså! :-)

09.05.2017 kl.10:54

Martha, er dette en selvbiografi?

09.05.2017 kl.22:53

Elsker bloggen din så masse <3 Kjenner personer som passer i alle kategoriene. Kunne du laget et innlegg om vegetarianske matoppskrifter?

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits