POOL DAY

Hei og god torsdag!! I dag var det så fint vær at jeg solte meg etter skolen og spiste mango. Med tanke på at det er så dyrt spiser jeg det kun ved spesielle anledninger. Utrolig hvor mye været gjør på humøret, men jeg tror det er deprimerende å bo et sted hvor det er fint vær _hver_ eneste dag? Som i Karibia(jeg sjekka og det skrives faktisk med A??), der er det så klamt at man bare får lyst til å holde seg inne. Spania passer egentlig perfekt, selv om jeg rømmer herfra hver sommer fordi det blir alt for varmt. Det ble overskyet etter jeg hadde solt meg i en halvtime, så da gikk jeg inn og gjorde yoga istedenfor..


Når du prøver å ta fine bilder med bena i bassenget, men vannet er iskaldt :/

Jeg må foresten bare tipse alle om en app jeg lastet ned i går. Den heter 'Breathe' og de skreddersyr meditasjoner og øvelser til akkurat det humøret du er i slik at du skal føle deg bedre OG den er gratis! I går skrev jeg at jeg følte med litt utakknemlig og etter meditasjonen de gav meg var jeg så glad og takknemlig igjen, love ♥

Én kommentar

dreamofstyle

04.05.2017 kl.21:34

Hvor i Spania er du? :) Så nydelig ut!

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits