UKEN SOM VAR...

UKENS HØYDEPUNKT

At jeg har vært veganer i et år denne uka. 1. mai 2016 bestemte jeg meg for at nok er nok og at jeg ikke kan legge meg med god samvittighet etter å spise dyreprodukter. Det er rart at jeg egentlig sjeldent tenker at jeg er veganer? Det har bare blitt en del av meg og andre folk tenker/kritiserer det mer enn jeg selv legger merke til det, haha :)

UKENS TANKE

Hvor jævlig arbeidstilstanden til de som lager klærne våre er. Jeg har faktisk satt kjøpestopp på meg selv fordi jeg ikke har samvittighet til å støtte sweatshopsene og store motehus som H&M, ZARA, Bik Bok osv. De skriver selv at de er så 'flinke' osv, men alt er bare løgn. Noen ganger må man gi opp sin avhengighet av shopping for å støtte en god sak. Jeg tror også det er bra for meg å lære at materielle gjenstander aldri kommer til å gjøre meg glad. Fra nå av er det vintage butikker eller klær som er laget av god kvalitet under gode tilstander. Anbefaler alle å se Sweatshop, vi har ingen unnskyldning til å lukke øynene for det som skjer og det er på tide å bruke forbrukermakten vår!


UKENS ANTREKK

UKENS LÅT

Begynner å bli litt lei av den, men Fy faen av Hkeem har jeg hørt på sååå mye den siste uka!

Håper dere får en fin uke ♥

2 kommentarer

Victoria Larsen

04.05.2017 kl.01:58

Flott innlegg!

Bitte-Louise

07.05.2017 kl.21:15

koselig innlegg

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits