BØKENE SOM FORANDRET MITT LIV

I dag tenkte jeg å tipse dere om noen bøker som virkelig har forandret synes mitt på meg selv, hverdagen og livet generelt. Disse er alle selv-hjelp eller spirituelle bøker og jeg vil bare presisere at det ikke er noe galt i å ville lære nye ting om seg selv og få svar på spørsmål du selv kanskje ikke visste at du hadde. Det er nesten tabubelagt at du velger å jobbe med deg selv og prøver å forbedre deg som person. Jeg stemmer JA for selv-hjelp bøker fordi de lærer oss ting skolen aldri vil. Under finner dere mine favoritter ♥


Alkymisten av Paulo Coelho - Dette var den andre 'spirituelle' boken jeg leste og den fikk meg til å forandre valget mitt av høyere studie og yrket jeg går inn i. Den handler om å følge drømmene sine og hva som skjer når du velger å ikke følge strømmen. Den er skrevet som en historie noe jeg var skeptisk til først, men Paulo Coelho skrivet så utrolig bra at jeg slukte hele boken på noen dager.

The Power Of Now av Eckhart Tolle - Flere mektige mennesker som for eksempel Oprah sverger til denne boken. Du lærer om tankene dine og hvordan dine tidligere opplevelser fortsatt påvirker deg i dag. Denne er litt tung å lese da det er utrolig mye informasjon i den, men jeg elsker den!

Mindfulness av Rebekka Egeland - Utrolig fin bok som lærer deg alt du må vite om mindfulness. En ting jeg ikke var klar over før jeg leste denne var hvor sentral rolle pusten vår har. Nå er jeg konstant oppmerksom på pusten min og jeg merker utrolig stor forandring i hverdagen. Anbefaler denne til alle og er så takknemlig for at søsteren min kjøpte den til meg.

Magien og The magic av Rhonda Byrne - Disse bøkene handler om the law of attraction og hvordan bruke denne for å bli lykkelig og oppnå alt du vil. Anbefaler de hvis du føler deg nede og sliter litt i livet. Magien lærer deg mange øvelser som bidrar til at du konstant vil føle deg takknemlig. Disse forandret tankene min totalt! 

The Celestine Prophecy av James Redfield - Dette er en historie om en mann som drar til Peru og finner et manuskript med ting som vil forandre livene våre. Jeg føler man må lese litt mellom linjene for å forstå budskapet i denne boken, men det er utrolig bra.

Noen dere kunne tenke dere å lese?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits