UKEN SOM VAR...

UKENS HØYDEPUNKT

Vi fikk besøk av de jeg møtte i Trinidad og Tobago! Skolen vår har et Unesco samarbeid med en skole derfra og annethvert år besøker vi hverandre. Var så gøy å treffe de jeg møtte der i fjor. Det er så kult å ha venner på andre siden av verden :)

UKENS CRAVING

Å reise! Jeg har hatt så utrolig lyst til å reise den siste tiden. Siden jeg har pendlet mellom Spania og Norge hele livet har jeg blitt avhengig av forandring en gang i blant. Selv om jeg elsker rutiner så synes jeg det kan være godt å reise bort en uke eller to av og til, haha. Så igjennom noen av bildene fra reisene jeg har vært på det siste året. Trinidad & Tobago, Barcelona og København, åhhh savn ♥
UKENS TANKE

Jeg har tenkt mye på hvor mye ting vi mennesker egentlig har. Klesskapet mitt et stappfullt og jeg bruker bare 10% av klærne i det. Under senga mi har jeg masse ting masse bøker, tomme bokser fra sminke/sko og ting jeg har beholdt fordi "hva om" jeg en dag trenger det. På badet mitt har jeg uendelig mange lotions, kremer og sminke jeg aldri kommer til å bruke. Derfor har jeg begynt å gå igjennom alt jeg eier slik at jeg blir kvitt alt som bare tar opp plass.

UKENS ANNBEFALING 

The Minimalist Podcast! Jeg har hørt på deres podcast i flere måneder nå, men det er ikke før den siste tiden at jeg faktisk begynte å innse hvor mye glede vi legger i materielle gjenstander. De har over 70 episoder som handler om alt fra hvordan spare penger, finne dine verdier og kutte ut ting du ikke trenger. 

UKENS LÅT

Honeymoon - Lana Del Rey ♥

2 kommentarer

dreamofstyle

24.04.2017 kl.22:12

For noen herlige bilder :) Blir jo bare enda mer rastløs på sol og sommer!

Kristine

24.04.2017 kl.22:40

Høres ut som en fin uke :) <3

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits