5 TING INGEN VET OM MEG

1. Jeg fascineres veldig lett av andre mennesker

For øyeblikket er jeg helt obsessed med Sophie Elise og kan lese bloggen hennes flere ganger daglig. Sist uke var jeg utrolig fascinert av en kunde som bor i de forente arabiske emirater og fortalte om livet hennes der. Jeg har også vært fascinert av coco_pinkprincess på Instagram! Herregud for en søt seks-åring med sykt kul klesstil. 

2. Jeg elsker dyr mer enn mennesker

Helt fra jeg var liten har jeg elsket dyr av hele mitt hjerte. Det eneste jeg brydde meg om var hvordan jeg kunne redde alle gatehundene og dyrene i sirkus. Jeg demonstrerte på sirkus når jeg var 11(?) år og skrev masse brev til Jens Stoltenberg og ba han slutte med pelsfarmer. Det er så ille at jeg ikke kan se på videoer hvor dyr blir mishandlet fordi det koker innvendig. Jeg er glad for at jeg det siste året har blitt belyst rundt dyretesting og kjøtt og meieri-industrien. Jeg var ikke klar over at man støtter dyremishandling når man spiser kjøtt. 

3. Jeg har slitt mye med selvbildet mitt

De siste årene har jeg slitt mye med forholdet mitt til min egen kropp. Jeg får vondt av meg selv når jeg tenker tilbake på hvordan jeg behandlet meg selv. Jeg var obsessed med å trene og spise sunt KUN for å se bra ut og tenkte at utseende betydde alt i livet. Tankene mine var veldig negative og jeg hatet nesten meg selv. Heldigvis har jeg jobbet veldig mye med meg selv det siste året og jeg har lært at livet handler om andre ting enn hvordan jeg ser ut. 

4. Jeg er dødslei av sosiale medier

Den siste tiden har jeg vært veldig lei av instagram, snapchat, facebook osv noe som har ført til at jeg har slått av varslene og jeg sjekker de egentlig bare når jeg kjeder meg på skolen eller før jeg står opp. Føler meg nesten kvelt av SoMe fordi det er for mange ting som skjer på internett om dere skjønner, haha. Derfor poster jeg kanskje skjeldnere enn før, fordi å få 100 likes på et bilde ikke føles noe særlig spesielt.

5. Jeg er et rutine menneske

Vil egentlig si dessverre her. Jeg liker ikke helger eller ferier fordi jeg faller ut av rutinene mine. Klarer ikke å være like produktiv som til vanlig og blir veldig lat. Det verste jeg vet er egentlig sommerferie. Det er jo fantastisk de første to ukene før jeg begynner å kjede meg å ville finne på noe eller lære noe nytt. Lurer på hva jeg ender opp med å gjøre denne sommeren, hmmm..


Noe du ikke visste fra før? 

2 kommentarer

Marie Oma

23.04.2017 kl.20:52

Visste ikke noe fra før :D artige fakta. Ønsker deg en fortsatt fin søndag :)

Journey Of Freedom

23.04.2017 kl.22:38

Så gøy! Ble inspirert til å finne 5 ting ingen visste om meg også. Ha en fin kveld :D

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits