NEW SUNNIES

Hei babes!

Håper dere har hatt en strålende fin lørdag. Livet mitt er egentlig veldig rolig for tiden og jeg bruker egentlig bare dagene på å lese bøker og aviser, se på dokumentarer, trene og gå tur med hunden min, er jeg 60 år eller? Haha :)


For en stund siden bestilte jeg DISSE solbrillene fra eBay! De er sykt fine med tanke på prisen, og synes faktisk de så ok ut på meg da jeg ikke synes jeg kler solbriller så godt.


Har hatt litt skrivesperre i det siste og ikke klart å skrive flere innlegg jeg vil publisere. De blir ikke bra nok til å postes etter min standard til så da blir alt annet litt middelmådig. Heldigvis kommer jeg til å lære masse om skriving og kommunikasjon når jeg tar bacheloren min, så det gleder jeg meg utrolig mye til. Til de som lurer på hva jeg skal studere så er det PR, altså public relations. Helt tilfeldig at jeg kom over studiet, men jeg har aldri følt meg så tiltrukket av noe? Høres veldig merkelig ut, men det føles bare helt rett å studere det for meg. Det ligger i tillegg gode jobbmuligheter utenlands noe som er viktig da jeg i dag ikke ser foran meg å bo i Norge hele livet. Jeg gleder meg i hvert fall utrolig mye til å begynne studietiden og er glad jeg slipper å ta et friår for å finne ut hva jeg vil gjøre, da man ofte ender opp med å ikke finne ut av noe som helst, haha. Dette avsnittet ble veldig langt så tror vi sier gooood natt her ♥

4 kommentarer

Charlotte

22.04.2017 kl.22:59

fine bilder :)

Stephanie Lovell

22.04.2017 kl.23:58

Fine bilder og digger sol brillene dine :D

Nora Piscopo

23.04.2017 kl.12:51

Har de samme! Digger de. Ser ikke så bra ut på meg da, med tanke på at øyenbryna mine ligger så lavt nede haha..

Malin H

23.04.2017 kl.13:20

Åå digger solbrillene :D

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits