THE MESSYHEADS

For noen dager siden ankom endelig to magasiner som jeg bestilte for noen måneder siden kalt the messy heads. Om du aldri har hørt om det tenker du sikkert; hva er det? Konseptet deres går ut på å vise at det er greit å leve et mer rotete liv så lenge du er fornøyd selv. Alt trenger ikke å være perfekt hele tiden og du må ikke gjøre det foreldrene dine eller vennene dine forventer av deg. De vil at du skal leve livet ditt på dine premisser og skriver mye om hvordan uttrykke seg selv og finne ut hvem du er innerst inne.

Issue #1 - The self issue & #2 - Rebel rebelDe inneholder også flere "oppgaver" slik at du må reflektere rundt ditt liv, hvem du er og hva du vil bli.​​​Det bryter med stereotypiske kvinnemagasiner som er utseendefiksert og tar heller for seg hvordan man skal bli kjent med sitt indre "jeg" og hvordan tørre å leve annerledes enn hva som er forventet og "normalt". De har flere intervjuer med blant annet Stephanie Scott, Cartia Mallan, Meghan Hughes og Margot Lee. Magasinene er helt fantastiske og jeg kan ikke anbefale de nok hvis du er interessert i selvutvikling. De kan kjøpes HER og dette er ingen form for reklame jeg bare digger konseptet deres ♥

Én kommentar

Victoria Larsen

22.04.2017 kl.00:19

Jeg ønsker deg en fin helg :-)

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits