UKEN SOM VAR...

UKENS HØYDEPUNKT

At jeg har tilbragt mer tid med familien min denne uka! Det siste året har jeg faktisk begynt å se på foreldrene mine mer som venner som jeg kan snakke med alt om og jeg prøver å være mye med de. Det er rart at man ikke setter mer pris på foreldrene sine mens man fortsatt bor hjemme og at man skal kaste bort en fine tiden man har sammen på å krangle osv. Jeg er så takknemlig for at jeg har så godt forhold med de ♥

UKENS NEDTUR

At jeg har følt meg veldig off denne uken. Hvis du tror på astrologi så vet du vel at merkur er i retrograd, noe som påvirker oss mennesker ganske mye. Jeg føler meg alltid sliten og uinspirert når det skjer og har egentlig bare brukt tiden min på å planlegge og hvile meg.

UKENS OUTFIT   topp - H&M   skjørt - zara

UKENS CRAVING

Mango og jordbær!! Har hatt så lyst på frukt i påsken, men det er ikke så rart når det er så fint vær ute :)

UKENS SERIE

Definitivt 13 reasons why! Anbefaler den på det sterkeste. Den handler om en gutt som heter Clay som finner noen kassetter etter av venninnen hans Hannah tar livet av seg. I løpet av serien forteller hun sin historie og hvorfor hun gjorde det. Den tar opp et veldig viktig tema i tillegg til at serien er både spennende, trist og fin. 

UKENS LÅT

kendrick lamar & rihanna - royalty 

2 kommentarer

Nora Piscopo

16.04.2017 kl.22:46

Ser ut som du har hatt en fin uke! Håper den kommente uken blir like fin <3

Marie Oma

17.04.2017 kl.13:00

For et fint antrekk!! Kjempe kjekt innlegg å lese! :-D

jeg har hørt så mye om den serien du anbefaler, og jeg skal absolutt se den selv!! Ønsker deg en fin dag og håper denne uken blir like bra :)

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits