å være alene..

Hei! I dag tenkte jeg å skrive om noe jeg har tenkt mye på i det siste, nettopp ensomhet. Det virker som om det er galt å ville være alene og ikke hele tiden omgjenge seg med folk. Det siste året kan jeg ærlig påstå at jeg har vært veldig forsiktig med hvem jeg henger med og brukt mye tid med meg selv. Når man hele tiden føler behovet for å være med andre så er det fordi man ikke er komfortabel nok med seg selv. 'Loneliness is a sign you are in desperate need of yourself' av Rupi Kaur er et av mine favoritt quotes som beskriver akkurat dette. Mange går inn i forhold før de i det hele tatt aner hvem de er og vi ser jo hvordan det ender..

Å lære seg å være alene er noe av det beste jeg har gjort i hele mitt liv. Når du faktisk føler at du er din favoritt person å være med og du bruker hver dag på ting du interesserer deg for, da kan du leve et liv uavhengig av andre. Det er ikke noe galt i å være glad i noen eller tilbringe tid med de som betyr noe for deg, men ikke lev for noen andre eller for samfunnets forventninger for den saks skyld. Mitt beste tips er definitivt å dra på ferie alene eller være helt alene en god stund fordi det er slik du lærer hvem du er, uten andres påvirkning. Det var alt jeg hadde å skrive for i dag, hehe. Ha en fin kveld videre ♥

3 kommentarer

Nora Piscopo

09.04.2017 kl.13:53

Åå så fint innlegg! <3

Bitte-Louise

10.04.2017 kl.15:20

Veldig flott innlegg :D Du må ha en super fin dag videre <3

Laura. K. B.

12.04.2017 kl.17:08

Så narsisistisk «jeg er min egen favoirittperson» . Dumt (og bra?) du aldri finner en som er lik degselv :/

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits