UKEN SOM VAR...

HØYDEPUNKT

Jeg har fått så mye mer energi! Merker så utrolig godt på hele kroppen og psyken at jeg har begynt å trene igjen. Jeg har begynt å jogge 3 ganger i uken i tillegg til at jeg gjør yoga og pilates hver dag og det føles så godt. Jeg er liksom ikke trøtt etter skolen lengre og gjør hele tiden ting. Skjønner virkelig ikke at jeg ikke begynte tidligere. Jeg har lenge bare tenkt at 'jeg orker ikke trene' og lagt det fra meg, men i realiteten vet jeg jo hvor bra det er for meg psykisk og fysisk. Så dette er en påminnelse til meg selv i fremtiden om at jeg ikke må slutte å trene fordi det føles så bra!

UKENS CRAVING

Sushi!!! Det er veldig lenge siden jeg har spist det nå og jeg lagde det i går. Gjett om det var godt? Jeg lager sushi med agurk og avokado. Blir nok å spise det en god del fremover.

NEDTUR

At kamerastativet mitt ble ødelagt. Merker hvor avhengig jeg er av det nå, men sånn sett har jeg jo faktisk hatt en utrolig bra uke om dette var den største nedturen, haha.

YOUTUBER

Cartia Mallan har vært min favoritt youtuber i det siste. Hun lager mye videoer om veganisme, sminke, the law of attraction, spiritualitet osv. Dere burde virkelig sjekke hun ut, hun er så relatable!

AKKURAT NÅ

Jeg ligger i senga og begynner allerede å bli trøtt. Prøver å bli ferdig med dagens innlegg sånn at jeg kan lese litt og slappe av før jeg legger meg :)

TANKE

Denne uken har jeg faktisk lest mye om nettop, tankene våre. I boken 'the power of now' forklares det hvordan tankene våre egentlig ikke er ekte. Vi er ikke tankene våre og de lever alltid i fortiden eller fremtiden. Etter jeg begynte å bli flinkere til å meditere merker jeg hvor flink jeg har blitt til å kontrollere tankene mine slik at de alltid er enten positive og bare care, fordi veldig lite av det vi tenker for har en betydning for livet vårt. Så det har jeg tenkt mye på, haha..

LÅT

nexus - niykee heaton ♥

5 kommentarer

Victoria Larsen

03.04.2017 kl.21:01

Ser ut som en flott uke :)

dreamofstyle

03.04.2017 kl.21:11

Jeg har også crave'a sushi i dag! Og akkurat nå skal jeg og samboeren bestille, bare fordi jeg så det her ;p Check!

Martha Melkild

03.04.2017 kl.21:22

dreamofstyle: hahaha omg?? håper du får en fin sushi kveld!!

dreamofstyle

03.04.2017 kl.21:26

Fader å, det var stengt :( Men da blir det thai ;p

Lilli

03.04.2017 kl.22:18

Å, har så lyst på sushi :)

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits