BEACH VIEWS

I dag fløy virkelig forbi. Er det bare meg som føler at tiden går kjempefort for tiden? Plutselig er klokken 10 på kvelden og du må liksom legge deg. Det har kanskje noe å gjøre med at jeg har begynt å trene regelmessig nå i tillegg til at å blogge hver dag faktisk tar litt tid, men jeg synes bare det er gøy å få gjort mange ting hver dag så klager absolutt ikke.
I dag bestemte jeg og stemoren min oss for å dra på cafe sammen, det ble selvfølgelig Goa, hehe. Det er så koselig å tilbringe min siste tid hjemme med foreldrene mine, fordi jeg blir tross alt ikke å se de så ofte når jeg flytter til Oslo. Jeg og stemoren min har så intellektuelle samtaler og det er fint å kunne snakke med noen som ikke bare tenker på festing og andre ting uten mening. Jeg tenker faktisk å skrive et helt innlegg om alkohol og drikkepress, fordi jeg er så lei av hvordan samfunnet ufarliggjør alkohol når det faktisk er like farlig som andre rusmidler, men det kommer en annen dag. Håper dere får en super kveld så snakkes vi imorgen!

2 kommentarer

Hege Kristin

02.04.2017 kl.21:21

så koselig <3

Lilli

02.04.2017 kl.21:54

For en utsikt :D

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits