MY GO TO GLAM MAKEUP

I dag tenkte jeg å vise dere min go to glam sminke! I det siste har jeg elsket å sminke og pynte meg litt ekstra så derfor passer det perfekt å vise dere min favoritt look atm. Denne looken er perfekt for å ta bilder/film fordi den er intens samtidig som man lett kan bruke den om man skal ut på byen eller rett og slett bare vil sminke seg ekstra mye en dag.

 

Step one - The Pore-fessional av benefit er den beste primeren jeg vet om. Jeg bruker den i T-sonen hver gang jeg sminker meg.
Step two - Este Lauder Double Wear er min all time favoritt foundation. Jeg bruker denne også daglig fordi den gir sykt bra coverage, i tillegg til at den holder hele dagen uten å fade. Jeg påfører denne med en beautyblender.
Step three - Concealeren jeg bruker er Fit me av Maybelline. Den er helt grei og jeg bruker den kun under øynene.
Step four - Jeg kjøpte nylig Ben Nye sitt Natural set pudder. Jeg bruker det til å bake under øynene og til å sette resten av ansiktet. Det ser veldig bra ut på bilder i tillegg og gir ikke flashback under øynene som andre pudder kan gjøre!

Step five - På øynene påfører jeg først en øyenskygge primer før jeg starter. Som base legger jeg fargen tease fra mitt naked 2 palette, etterfulgt av chopper som jeg kun legger på deler av øyelokket.

Step six - Såååå er det tid for det jeg har startet med i det siste, nemlig winged eyeliner. Den jeg har nå er fra H&M, men skal kjøpe en bedre en nå som jeg faktisk bruker det ofte. Jeg skal begynne å øve mer på å ta på winged eyeliner fordi det er faktisk en vanskelig kunst i seg selv, haha.


Step seven - Masacaraen jeg bruker er Wonder'full av Rimmel. Jeg tar på ganske mye av den sånn at jeg slipper å ha på falsk vipper. Den inneholder også argan oil, noe som gjør at vippene dine vokser! Jeg bruker også en svart kajal fra Rimmel under øynene. Den gjør liksom hele looken mer intens.Step eight - På leppene mixer jeg en brun-rød lipliner og over det bruker jeg Creme d' nude av Mac. Elsker å mikse disse to sammen. 
Step nine - Jeg legger bronzer på kinnbena, panna og contourer nesen. Den jeg bruker er fra Sephora og jeg har faktisk hatt den i flere år. 
Step 10 - For å blande looken bedre og for at den skal holde seg lenge bruker jeg en setting spray fra Urban Decay. Rett etter det, mens ansiktet er fuktig legger jeg på en highlighter sånn at den blir veldig intens. 

Elsker denne looken! Hva synes dere?
 

Én kommentar

Marie Oma

29.03.2017 kl.10:43

Så fint sminka du er!

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits