UKEN SOM VAR...

HØYDEPUNKT

Ukens høydepunkt var at det var så fint vær i går at jeg solte meg og faktisk ble litt brun. Elsker våren fordi man kan sole seg uten at det er altfor varmt. I tillegg til dette har alle blomstrene her begynt å blomstre og fuglene kvitrer hele tiden. Har fått skikkelig sommerfølelse, i looove it!

NEDTUR

Dette er faktisk litt flaut for min egen del, men vi løpte 3000 meter i gymmen og jeg kom sist i klassen.. Brukte 22 minutter noe jeg personlig føler er bra? Jeg klarte ikke å jogge halve veien engang i tillegg til at jeg var så sliten etterpå at jeg trodde jeg skulle spy. Vi skal ta en ettertest om 1 måned så gjett hvem som skal starte å trene hver dag nå? Meg. Det er på tide at jeg begynner å trene jevnlig og tar mer vare på meg selv, fordi jeg har jo egentlig alltid vært i god form og hatt god kondis. Skal definitivt oppdatere dere om hvordan det går med treningen fremover.

OUTFIT


Elsker dette outfitet! Topp - Stradivarius  Bukse - Bik Bok    Sko - Softwalk

TANKE

I det siste har jeg begynt å telle ned dagene til jeg skal flytte til Oslo, noe som gjør at jeg glemmer å leve i her og nå. Så jeg har egentlig prøvd å ikke tenke så mye på fremtiden og hva den vil bringe, men heller leve i nåtiden. Har akkurat begynt å lese en bok om dette som dere kan se under så håper jeg lærer kunsten av å være mindful. 

BOK


The Power of Now av Rickhart Tolle. Har akkurat begynt på denne, men jeg har lest så mye bra om den og Oprah Winfrey har skrytt mye av den. 

SANG

Blackbear - do re mi


Håper alle har hatt en fin mandag ♥

2 kommentarer

Nora Piscopo

27.03.2017 kl.22:16

Ser ut som du har hatt en fin uke! Håper denne uken blir like fin :)

Malin H

27.03.2017 kl.22:24

Høres ut som en fin uke da :) Misunner deg som bor i varmen, hehe :)

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits