FISHNET

God søndagskveld alle sammen!

I går fikk jeg endelig fishnet strømpebuksa som jeg bestilte her for en stund siden. Det er jo den nye moten og jeg har sett så mange instagrammers bruke de at jeg til slutt gav inn og kjøpte ett par selv. Personlig digger jeg de, synes de gjør hele looken mer edgy og man kan bruke de som jeg gjorde under jeans eller med en kjole osv. 
Ellers holder jeg på å filme en YouTube video nå, så kommer jeg sikkert til å sitte å redigere den i natt. Jeg elsker å stå opp tidlig, men jeg er dessverre på mitt mest kreative på kvelden/natten noe som gjør at jeg ofte ofrer søvn for prosjekter jeg elsker å holde på med, haha. Det som er litt merkelig er at når jeg tar bilder eller filmer og redigerer osv så glemmer jeg helt av tid å sted, det er akkurat som jeg forsvinner inn i min egen boble. Jeg er virkelig heldig som har funnet en av mine 'lidenskaper' og har muligheten til å gjøre det jeg elsker. Håper virkelig at jeg aldri slutter å dokumentere livet mitt fordi jeg har så mye av livet mitt på video og i bilder som jeg ikke hadde hatt om jeg ikke postet det på nett. Det var i hvert fall noen av mine tanker denne kvelden. Vi snakkes i morgen!

Én kommentar

Malin H

27.03.2017 kl.12:59

SÅ kult!!

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits