GOA GIRL

Hei babes!

Dagen i dag har vært så fin! Etter jobb dro jeg og en venn på Goa hvor vi røyket vannpipe, slappet av og snakket. Jeg er som flere vet ikke så veldig fan av å gå ut, men jeg elsker å dra på steder med fin atmosfære og bare sitte der flere timer og snakke om alt og ingenting. Som dere ser på bildene under sitter man å ser rett ut mot havet i tillegg til det har de masse vegansk mat, kaffe og dessert på Goa noe som er 10/10 i mine øyne, haha. Definitivt favoritt baren min i Albir!


Ser dere hvor lyst håret mitt har blitt eller? Må virkelig farge det mørkere snart, selv om det ikke er så lurt nå som sommeren kommer, hehe..

Dagens lunsj! Toast med tofu, avokado og chia frø. I tillegg til dette spiste jeg spicy fries, åhh de var så gode. Ellers har jeg noen nye klesplagg å vise dere imorgen. Håper alle får en suuuper lørdagskveld!

Én kommentar

Victoria

25.03.2017 kl.23:35

Så fine bilder!! :)

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits