UKEN SOM VAR...

God fredag alle sammen!

I dag tenkte jeg å gjøre et innlegg som jeg har sett mange gjør, nemlig uken som gikk sine høydepunkter, outfit, bok osv. Jeg blir egentlig å poste disse på søndager, men jeg er syk så da får jeg ikke tatt så mange nye bilder.

HØYDEPUNKT

Høydepunktet denne uken var definitivt at jeg har bestemt meg for hva jeg skal gjøre neste år. Jeg har egentlig hatt lyst til å jobbe innen motebransjen eller en mer kreativ jobb, men følte at jeg måtte velge noe safe som lærer for å leve et 'trygt' liv. Det virker jo fint å ha et sikkert og rolig liv, men det føles ikke ut som meg og jeg får ikke brukt mitt potensiale. Jeg har derfor bestemt meg for å ta sjansen og skal til neste år studere PR og markedskommunikasjon på BI. Var på en forelesning og det var noe av det gøyeste jeg har vært med på i hele mitt liv og jeg gleder meg til studietiden. 

NEDTUR

At jeg har fått ørebetennelse! Har ikke hatt det helt siden jeg var barn og det er veldig rart å oppleve det igjen. Jeg hater å være syk eller dårlig fordi føler tiden bare går fra meg også tenker jeg på hvordan jeg ikke setter pris på det å være frisk. Har sittet hele kvelden med olivenolje og bomull i øret, love it.

OUTFITElsker denne toppen og buksen fra H&M!

TANKE

Har faktisk tenkt mye på hvor mye tankene mine har forandret seg denne uken, haha. Jeg har blitt mye mer bevisst på tankene mine og hver gang jeg tenker noe negativt prøver jeg å snu det om til å bli noe positivt. Har merket det veldig på humøret mitt og hvordan jeg føler meg. Tror nok det er etter jeg begynte å lese boken 'the magic' fordi der er det mange øvelser som får deg til å bli takknemlig og glad for alt her i livet.

BOK
Over ser dere en quote fra boken jeg leser nå, den heter Mindfulness av Rebekka Th Egeland. Kjempefin bok og jeg har allerede lært så mye nytt av den. Boken lærer deg om hvordan du kan være til stedet i her og nå og hvorfor pusten vår er veldig viktig. 

KRYSTALL

Når jeg var i Oslo kjøpte jeg en black tourmaline krystall til å ha rundt halsen. Føler den har hjulpet meg mye med å holde unna negativ energi. Den nøytraliserer tankene våre slik at vi helle kan bruke energien vår til positive ting og lar deg ikke bli påvirket av mennesker som hele tiden klager og er negative.

 

 

Én kommentar

Victoria Larsen

17.03.2017 kl.23:04

Stilig antrekk og flott innlegg :)

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits