WEEK IN OSLO

Hei babes!
 

Jeg hadde noen utrolig hektiske dager i Oslo så tenkte jeg kan sammenfatte turen i et innlegg. Jeg dro jo dit for å dra på åpen dag for å besøke mitt fremtidige universitet. Med en gang jeg kommer til Oslo får jeg sånn storby følelse og jeg eeelsker å ta t-banen, får en følelse av å bo der da. Været var faktisk ikke så ille, tror egentlig jeg fortsatt er vandt til norsk klima selv om jeg har bodd i Spania i 6 år. 


Jeg og Liv Karin kjøpte hverandre bursdagsgaver og gav dem til hverandre. Jeg fikk en krone fordi jeg er hennes prinsesse, haha <3


Veganske kaker og latte på Kulturhuset. Definitivt et sted jeg kommer til å besøke ofte når jeg flytter til Oslo. Det er et veldig hipt og litt retro sted med masse veganske kaker og sist jeg var i Oslo hadde de loppemarked hvor jeg fant mye fine klær. 

Alt i alt var det en veldig fin, men travel tur. Fra nå av vil bloggingen gå tilbake som normalt, må lære meg å balansere blogging og reising, haha. 

Én kommentar

Victoria Larsen

14.03.2017 kl.00:55

Veldig fine bilder og antrekk! :)

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits