PROJECT NEW ROOM

Hei babes!

Denne uken har jeg ommøblert hele rommet mitt! Det føles godt med et fresht rom og det inspirerer meg til å jobbe mer. Er ikke helt ferdig enda, men skal vise dere det ferdige resultatet etterhvert. Jeg tenker å lage en bildevegg med masse bilder og fairy lights, så håper at den blir fin. Rommet mitt føles skikkelig stort ut nå som det er så annerledes, haha.


Elsker å ha mandala teppet mitt over sengen, det ser så fint ut!

Se på den fine himalaya salt lampen jeg fikk i bursdagsgave! Har hatt lyst på en slik lampe så lenge fordi den er veldig bra for deg. Den renser luften og eliminerer negative ioner, noe som gir deg mer energi og mindre allergi osv. I dette hjørnet har jeg også krystallene mine og noen bøker jeg har lest. 


Jeg fikk også denne boken i bursdagsgave. Den heter "The magic" og handler om hvordan du kan forandre livet ditt på 28 dager med tankene dine. Kan gi dere en update når jeg har lest den, fordi jeg har hørt at den er sykt bra.

- Martha
 

2 kommentarer

Elevele

01.03.2017 kl.23:03

Ok, jeg likte liksom alt i rommet ditt jeg da- både teppet på veggen, lampen, krystaller og bøker :) Og, jeg har den boken, men syns den var litt "tung", på en måte, så har ikke lest den, enda :)

Victoria Larsen

01.03.2017 kl.23:56

Ser koselig ut! :)

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits