SUNDAY FUNDAY

Hei babes!

I dag var jeg og Maria i Altea og Albir. Dette sier deg kanskje ingenting om du ikke er kjent i området jeg bor i, men Albir er en pensjonistby og Altea er verdens koseligste by med veldig gamle gater. Vi hadde en så fin dag og gikk bare å snakket om hva vi gjorde før i tiden og hva som har skjedd alle årene vi ikke har møttest. 


Me and my girl, haha en random mann hadde veldig lyst til å ta bilde av oss så ja..

Photo shoot at the beach 

Vi spiste en sykt god lunsj på "It's a small world restaurant", anbefales virkelig :)

Så drakk vi kaffe på D origen, dette er min desidert favorittplass her jeg bor. Den minner meg litt om Starbucks faktisk.

Så dro vi på Goa og røykte vannpipe. Dette er også en av mine nyere favorittplasser. Man sitter så nært havet og får skikkelig strand stemning av å være der. 

Vi tok også mange flere bilder og filmet ganske mye, tenker jeg skal poste en lookbook av dagens antrekk også so stay tuned! I morgen skal vi på La Marina som er et stort kjøpesenter her jeg bor. Skal vise dere alt jeg kjøper i morgen for har planlagt å kjøpe en del i hvert fall. Jeg skal opp tidlig så burde kanskje legge meg nå, god natt vi snakkes imorgen!

2 kommentarer

Victoria Larsen

20.02.2017 kl.08:15

Kjempe fine bilder! :D

Maria<3

22.02.2017 kl.21:15

<3

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits