Photo Shoot

Hei babes!

Da har jeg fått bildene fra foto shooten jeg var på. Jeg digger bildene fordi jeg ser så glad ut. Modellbyrået jeg er med i heter milamodels om noen skulle lure. Å bli tatt bilder av profesjonelle er så annerledes enn å ta bilder av seg selv, spesielt når man ikke er en pro modell som kan masse poser, haha.Her er to av favorittbildene mine! Kjole-settet er fra H&M.

Ellers har jeg fått meg jobb på en bokhandel og grunnen til det er fordi det er umulig å få seg jobb i Oslo uten arbeidserfaring. Derfor må jeg nok jobbe og få litt erfaring før jeg søker på jobber i Norge. Gleder meg i hvert fall til å starte og håper det blir lærerikt.

Har du hatt jobb før?

3 kommentarer

Simona, 20år og mamma

10.02.2017 kl.22:09

Så fine bilder! Gratulerer med jobb! Tror det generelt er vanskelig å få jobber for tiden uansett om man har erfaring eller ikke.. Kjenner flere som søker og søker, som og har erfaring, men som ikke får jobbene de søker på. Håper du kommer til å trives i den nye jobben :)

Victoria Larsen

10.02.2017 kl.22:26

Kjempe flotte bilder! Gratulerer så mye med jobb! Jeg håper du får en fin fredagskveld :-)

Iselin Renée

11.02.2017 kl.13:22

Kjempe fine bilder :)

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits