BILDER INGEN HAR SETT

Hei babes!

I dag tenkte jeg å vise dere noen bilder jeg ikke har lagt ut noen steder for. Macbooken min er full(etter 2 måneder?!?) så nå holder jeg på å slette bilder og videoer. Om du følger meg på Instagram så ser du at jeg kun legger ut veldig profesjonelle eller spesifikke bilder da, og jeg er opptatt av at feeden skal matche, så derfor er det ikke alle bilder jeg legger ut. Derfor tenkte jeg å legge ut noen top secret bilder her slik at dere får se hva som ikke makes the cut to ig ;)
Retro vibesss
Is that Kim K??

Ellers var jeg på photo shoot i dag og ble veldig fornøyd med bildene. Skal legge de ut på bloggen så fort jeg får de tilsendt. Snart er det også vinterferie og jeg gleder meg sykt mye fordi jeg får besøk av en venninne som jeg ikke har sett på 5 år! Håper dere har hatt en fin start på uken så blogges vi i morgen ♥ 

2 kommentarer

Victoria Larsen

07.02.2017 kl.20:56

Veldig fine bilder av deg :)

Iselin Renée

07.02.2017 kl.21:29

Fine bilder :)

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits