5 TIPS FOR Å FÅ LANGT HÅR ♡

Hei alle sammen!

Jeg har testet ut mange forskjellige ting nå som jeg har prøvd å få langt hår. Det er ingen oppskrift som vil funke for alle, med dette har virkelig hjulpet meg til å gå fra å ha bob til ganske mellomlangt hår, i tillegg til dette er det veldig friskt.


♡ Prøv å dusj håret skjeldnere, ideelt 1-2 ganger i uken. Når du dusjer det sjeldnere lar du de naturlige oljene komme fram og de vil balansere seg slik at håret ditt blir saktere fett. Jeg dusjet håret mitt hver dag(!!) før, og om ikke så ble det veldig oljete. Så gikk jeg 2 måneder hvor jeg dusjet det en gang i uken og overlevde med å bruke tørr sjampo, og nå blir håret mitt fett etter 5 dager, noe som beviser at det virkelig funker!


♡ Ta olivenolje hårkur! Olivenolje er veldig bra for håret og gir masse fuktighet. Vet dere hvorfor mange kvinner fra India har så langt hår? Fordi de bruker olivenolje i håret sitt. Dette har gjort mitt hår sykt mykt i forhold til det det var før jeg begynte. Du trenger bare å ta olivenolje i tuppene, sette opp håret og skylle det ut etter en time.

♡ Invester i en god hårkur som du bruker som balsam. Jeg elsker Aussie sin 3 minute miracle frizz remedy fordi den gir mye fuktighet og skaper mindre krøller.

♡ Slutt å sett opp håret. Det er greit å ha håret i hestehale av og til, men dette burde man unngå om man vil ha langt hår. Når du setter det opp ofte skaper du et "press" på hodebunnen, som gjør at håret vokser saktere. I tillegg kan hårstrikk og forskjellige klemmer skade håret og gjøre det mer slitt. Om du vil ha det ut av ansiktet prøv å flette det eller ha det i en veldig løs hestehale!

♡ Ikke bruk varme på håret. La håret lufttørke og unngå å krølle/rette det med mindre det er en spesiell anledning. Dette er faktisk det som vil gjøre størst forskjell på håret. Det finnes fortsatt mange måter å style håret på, f.eks. ved å flette det eller bruke hår serum. Over ser dere en two-phase conditioner spray fra Nelly som jeg bruker i håret for å få mer volum og for å style det. Når du dusjer håret sjeldnere vil også håret ditt bli rettere, og du vil få mindre krøller!

- Martha

4 kommentarer

finnebalansenilivet

25.01.2017 kl.22:57

Gode tips!

Hege Kristin

25.01.2017 kl.23:04

så fine tips :)

Hanne Lovise Johnsen

25.01.2017 kl.23:05

fine tips, du har veldig fint hår!

Victoria Larsen

25.01.2017 kl.23:35

Flotte tips! :)

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits