NEW YEAR OLD YOU?

Godt nyttår. ♥ Tenk at vi allerede er i 2017(herregud skrev 2016 først!!), føler fortsatt vi er i 2010 haha. Tid har jo egentlig ikke så mye å si da det er et menneskeskapt fenomen, men av en eller annen grunn føler vi oss freshere første januar. 

En ting er sikkert, jeg har brukt mye tid på å reflektere over året som var og tenkt på hva jeg har lært og opplevd. Hvis man ikke reflekterer over hva man lærer av situasjoner er det vanskelig å forbedre seg som menneske. Jeg er en spirituell person og tror at alt skjer av en grunn, uansett hvor grusomt det måtte være. Det er en del av verdens gang og skal enten gi deg en lærepenge, eller hjelpe deg til å vokse som person. Jeg vet at det er veldig omdiskutert, men jeg tror uansett alle burde tenke på den måten, fordi da tar du alltid noe positivt ut av alle situasjoner.

Det jeg har lært mest dette året er at du tiltrekker deg det du vil, ubevisst eller bevisst. Etter jeg startet å tenke slik har jeg fått et nytt syn på livet. Anbefaler alle å lese The Secret, kan love at livet deres vil forandres helt etter dere leser den boka. Den får deg til å innse at du har kontroll over ditt eget liv og at mennesker eller situasjoner ikke kan påvirke deg om du ikke lar dem. 


Dette ble et veldig tankefullt innlegg, men det føles godt å skrive fra meg tankene mine. Jeg gleder meg i hvert fall til et år med utfordringer, glede og fine stunder. Jeg skal også poste en video i dag av de beste minnene mine fra 2016, så håper dere ser fram til den.

 

Hvordan var ditt 2016?

4 kommentarer

Jannike Nilsen

01.01.2017 kl.21:48

"Tenk at vi allerede er i 2016"? :D :D haha.. Måtte le litt, da jeg gleder meg til å skrive den feilen selv xD

Martha Melkild

01.01.2017 kl.22:02

Jannike Nilsen: Hahahha omg at det går ann!

Jannike Nilsen

01.01.2017 kl.22:38

Ja det er fort gjort det der! xD Jeg gruer meg selv til å starte på skolen på grunn av akkurat dèt! Hahahaha xD <3

Marie Oma

02.01.2017 kl.02:44

2016 var et fint år, men jeg håper 2017 blir bedre! :) GODT NYTTÅR!

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits