JULEGAVE TIL 12K?!

God jul alle sammen ♥

I dag tenkte jeg å vise dere hva jeg fikk til jul. Jeg bryr meg helt ærlig veldig lite om gaver og mer om at alle i familien er friske og samlet i juletiden. Det jeg ønsket meg denne julen var penger til sparekontoen min, da jeg faktisk elsker å spare penger!


Dette var nok favorittgaven min! En silkekåpe med roser på. Den er bare så deilig å ha på i tillegg til at den er veldig meg.

Fikk også denne hudpleieserien fra DMK. Disse er utrolig bra og verdt å investere i om man sliter med arr og fet hud.Fikk også en MacBook Pro. Dette ser jeg mest på som en investering til videre studier derfor betalte jeg litt av den selv. Jeg har brukt skolepc'er i 3 år nå, og de er ikke så raske for å si det sånn. Derfor er det helt luksus for meg å ha en rask, velfungerende pc haha.

Resten av gavene var penger, noe jeg er glad for siden jeg flytter hjemmefra snart og da slipper jeg å stresse med økonomien. Nå lurer jeg på hva dere fikk til jul?

- Martha Melkild

3 kommentarer

Victoria

25.12.2016 kl.23:46

Fine ting du fikk! :)

Marie Oma

26.12.2016 kl.02:33

jeg fikk mye fint til jul :D

Jannike Nilsen

26.12.2016 kl.17:40

Så mye fint du fikk Martha! :) God jul :*

Skriv en ny kommentar


MARTHA MELKILD - 19 - OSLO

About

Mitt navn er Martha og jeg er en 19 år gammel jente som bor i Oslo. Jeg jobber i dyrerettsorganisasjonen NOAH og på fritiden min liker jeg å skrive og blogge. På bloggen min vil dere finne outfits, DIY's, meninger og hverdagslige innlegg.

Social

Kategorier

Arkiv

hits